Terug

Welkom (terug) op dé plussize datingsite van Nederland en België!

Het is zover: Rubensdating 2.0 is gelanceerd! Wij hebben met man en macht gewerkt aan een vernieuwde versie van Rubensdating 1.0 en we zijn ongelooflijk trots op het resultaat. Want we geloven nog steeds - nee, we wéten - dat een online ontmoetingsplaats, speciaal voor volslanke mensen en mensen die zich aangetrokken voelen tot volslanke mensen, voorziet in een belangrijke behoefte.

Volslank mag dan wel niet de ‘standaard’ schoonheidsnorm zijn - je mag trots zijn op je niet-zo-standaard schoonheid. Met Rubensdating willen we prachtige, volslanke mensen dan ook op een podium zetten. Tegelijkertijd brengen we hiermee mensen met diezelfde gedachte bij elkaar: een community van mensen die zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn. Hoe mooi is dat!

In de ontwikkeling van de nieuwe website hebben we zoveel mogelijk de input van bestaande, oud-Rubens daters meegenomen. De nieuwe app heeft dan ook de volgende belangrijke functionaliteiten:

Twee overzichtelijk abonnementen
We hebben ervoor gekozen om twee abonnementen aan te bieden: de gratis versie en de premium versie. De premium versie kost € 9,95 per maand en is maandelijks op te zeggen. We hebben voor deze twee abonnementen gekozen om het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Bovendien geeft het gratis abonnement je de mogelijkheid om eerst even een ‘kijkje in de keuken’ te nemen, zonder dat je hoeft te betalen.

Lijkt het je wat? Dan kun je een premium abonnement aanschaffen. Het grootste verschil tussen een premium abonnement en een gratis abonnement is dat je meer foto’s kunt uploaden (9 in plaats van 3 foto’s) en dat je berichten en kunt versturen en ontvangen.

Mockupscherm

Flirts sturen
Heb je iemand gezien die uit het oog springt? Dan kun je een flirt sturen. Een flirt is een soort digitale knipoog. Het is lekker laagdrempelig, je hoeft nog even niet na te denken of je iets wilt zeggen, maar je kunt al wel vast laten weten dat je iemand leuk vindt.

Slimme zoekfilters en favorieten toevoegen
Rubensdating heeft op dit moment behoorlijk wat leden: zo’n 25.000. Om uit die leden sneller jouw potentiële match te vinden, hebben we een slimme zoekfunctie toegevoegd. Zo kun je leden zoeken op basis van eigenschappen die jij belangrijk vindt, bijvoorbeeld lichaamsbouw of leeftijd. Heb je iemand gevonden die je leuk vindt? Dan kun je hem of haar als favoriet aanwijzen. Zo verlies je geen leuke Rubensdater meer uit het oog.

Nieuw design jasje
Tot slot hebben we de app een nieuw, meer up to date ontwerp gegeven. We vinden het belangrijk dat het ontwerp aansluit bij de huidige tijd én de sfeer van Rubensdating: eigenzinnig, zelfverzekerd, vriendelijk en natuurlijk met een vleugje romantiek.

Met deze aanpassingen hebben we hard gewerkt aan ons doel: om meer prachtige koppels bij elkaar te brengen en mensen te laten zijn wie ze zijn. Wij hopen je te kunnen verwelkomen op deze nieuwe app, of je nu een oud-lid bent of helemaal nieuw in de wereld van Rubensdating. Je bent van harte welkom: eenvoudig aanmelden doe je hier. Happy Rubensdating!

Hoe je een killer (Rubens) datingprofiel aanmaakt
Een dating profiel aanmaken. Klinkt als een taakje wat je 'even' op moet pakken, maar soms kan het aanmaken van een datingprofiel een vrij intimiderende taak zijn. In de
Lees meer
5 niet-zo-standaard date ideeën
Natuurlijk kun je voorstellen om af te spreken voor een kop koffie of een drankje, daar is niets mis mee. Maar, je kunt ook een wat minden standaard date voorstellen. Riskant? een beetje.
Lees meer
Copyright 2024