Terug

Hoe het werkt

Stap 1: Maak een profiel aan
Meld je aan en presenteer jezelf. Waar houd je je zoal mee bezig, waar word je blij van en waarom heb je je aangemeld op Rubensdating? Probeer hierin zo concreet mogelijk te zijn. We raden je bovendien aan om duidelijke foto’s van jezelf toe te voegen. We merken dat de meeste Rubensdaters dat heel leuk vinden: hier zijn we trots op ons uiterlijk! Dat hoeft natuurlijk niet - doe wat goed voelt voor jou.

Stap 2: Verificatie
Nadat je je profiel hebt aangemaakt checken wij je profiel persoonlijk. Daarvoor hebben we ongeveer 1 dag nodig. Als je profiel is geverifieerd ontvang je van ons een bevestiging.

Stap 3: Bekijk andere Rubensdating leden
Op het moment dat je profiel geverifieerd en gepubliceerd is, krijg je een overzicht van alle andere Rubensdating leden én is jouw eigen profiel zichtbaar voor de andere leden. Gebruik bijvoorbeeld de handige zoekfunctie om potentiële matches te vinden die jou aanspreken.

Stap 4: Ontvang en verstuur flirts en chats
Is je oog gevallen op een leuke Rubensdater? Je kunt eenvoudig flirts (een soort digitale knipoog) en chats versturen en ontvangen. Flirts versturen kan al met een gratis profiel, chats versturen en ontvangen is alleen mogelijk als je een premium account hebt.

Stap 5: Keertje afspreken?
Heb je leuke klik met een Rubensdater? Wie weet vinden jullie het leuk om elkaar in het echt te zien. Via de chat maak je eenvoudig een afspraak voor een leuke kennismakingsdate en wie weet wat er nog meer volgt. Happy Rubensdating!

Meer informatie

  • Lidmaatschap
  • Succesverhalen
  • Over ons
  • Registreren
Copyright 2024